
 
Pastaen er vendt med
en cremet champignonsauce, og de grønne bønner koges med i pastagryden de
sidste 5 min. Du kan sagtens bruge samme metode til broccolibuketter, ærter
eller spinat. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 
 
#
250 g markchampignon
eller østershatte 
15 g smør 
1 skalotteløg 
1 fed hvidløg 
1 spsk hvedemel 
2 dl mælk 
200-250 g tør pasta 
250 g grønne bønner
(evt. frosne) 
salt og peber 
Tilbehør:
parmesanost 
*
 
Rens svampene, og
skær dem i skiver. 
Pil skalotteløg og
hvidløg, og hak dem fint. 
 
Rist svampene i en
gryde med smør, og krydr med salt og peber. 
Tilsæt skalotteløg
og hvidløg, og steg et par min. 
 
Rør melet i, og spæd
med mælken. Kog saucen igennem i mindst 5 min. 
 
Kog pastaen efter
pakkens anvisning, og tilsæt de rensede bønner de sidste 5 min. af kogetiden. 
 
Hæld pasta og bønner
i et dørslag, og vend dem så i svampesaucen. 
Smag til med salt og
peber, og server med revet parmesanost. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin