Logo

Pasta med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kalkunkød i strimler
1 grofthakket løg
2 spsk smør
2 fed hvidløg
125 g halve cherrytomater
2 dl hønsebouillon
salt og peber
125 g ærter
300 g pasta
hakket persille og revet ost
 
Svits kalkunstrimler og hakket løg i gyldent smør i en gryde.
Kom finthakket hvidløg i samt halve cherrytomater.
Tilsæt bouillonen.
Krydr med salt og peber og lad det snurre i 10 min.
Bland ærterne i i de sidste par minutter.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand.
Lad den dryppe af i en sigte, og vend kalkunblandingen i.
Kom det i et halvdybt fad, og drys med hakket persille og revet ost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Millionbøf med ris og olivenEn spansk ret, der kan gøres mexicansk og spicy, ved at tilsætte lidt tomater, chili,...
• Dybstegt makrel med persille-chili pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med jomfruhummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os