Logo

Pasta med løgsugo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med løgsugo

200 g pasta - fx skruer, sløjfer eller spaghetti
1 orange eller gul peberfrugt (ca. 200 g)
15 g smør
1 løg i tern (ca. 75 g)
1 1/2 dl grønsags- eller hønsebouillon
100 g Cheasy Friskost med løg og urter 9%
1/2 tsk groft salt
peber
100 g rensede rucola salatblade
Pynt: 100 g cherrytomater i halve

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte - gem lidt pastavand.

Rens peberfrugten, skær den i tern og svits dem i ca. 1 min. i smørret.

Tag dem op og hold dem varme.

Svits løget i ca. 1/2 min. tilsæt bouillon og lad det koge i 2-3 min. - tilsæt evt. lidt vand hvis det hele fordamper.

Rør ost, salt og peber i og varm det godt igennem.

Vend pasta, peberfrugt og rucola i og smag til.

Pynt med cherrytomater, drys med friskkværnet peber og server straks.
 
Tips: Saucen kan tilsættes 100-200 g kogt røget skinke i strimler.
Ikke fryseegnet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren hare og KiksekageKiksekage er en anden retro-darling, og ligesom forlorne hare, bliver den akkurat lige så...
• Pizza - grunddej med en smule gærHvis du er nybegynder som pizzabager så se her. Dette er nemlig en grundopskrift på simpel...
• Nøddekurve 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!