Logo

Pasta med løgsugo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med løgsugo

200 g pasta - fx skruer, sløjfer eller spaghetti
1 orange eller gul peberfrugt (ca. 200 g)
15 g smør
1 løg i tern (ca. 75 g)
1 ½ dl grønsags- eller hønsebouillon
100 g Cheasy Friskost med løg og urter 9%
½ tsk groft salt
peber
100 g rensede rucola salatblade
Pynt: 100 g cherrytomater i halve

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte - gem lidt pastavand.

Rens peberfrugten, skær den i tern og svits dem i ca. 1 min. i smørret.

Tag dem op og hold dem varme.

Svits løget i ca. ½ min. tilsæt bouillon og lad det koge i 2-3 min. - tilsæt evt. lidt vand hvis det hele fordamper.

Rør ost, salt og peber i og varm det godt igennem.

Vend pasta, peberfrugt og rucola i og smag til.

Pynt med cherrytomater, drys med friskkværnet peber og server straks.
 
Tips: Saucen kan tilsættes 100-200 g kogt røget skinke i strimler.
Ikke fryseegnet

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?