Logo

Pasta med linser og chili - alletiders pastaret opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med linser og chili - alletiders pastaret opskrift

 

En dejlig grøn pastaret med proteinrige røde linser - sundt, velsmagende og mættende. Pastasauce med røde linser er et perfekt alternativ til den klassiske pasta kødsauce ... Vil du have en stærk grønsagssauce, så tilsæt lidt mere frisk chili

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 rødløg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

1 frisk chili (finthakket)

2 spsk olie

¾ dl røde linser

3-4 gulerødder (fintsnittede)

1 spsk tomatpuré

3 dl grønsagsbouillon

250 g pasta

1 lille bdt koriander (eller persille)

salt og peber

*

 

Sauter finthakket rødløg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) i en gryde med olie ca. 5 min.

Skyl linserne grundigt og vend dem i gryden sammen med fintsnittede gulerødder, tomatpuré, salt og peber

Spæd med bouillon og lad retten simre til gulerødder og linser er møre ca. 12 min.

Kog imens pastaen efter pakkens anvisning og hæld den på en sigte.

Server pastaen med linsesaucen og friskhakket koriander eller persille.

 

madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?