Logo

Pasta med oliven og rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med oliven og rødvinssauce

3 liter vand

1 spsk groft salt

400 g tørret hvid pasta , fx spaghetti

2 spsk smør og olie

3 peberfrugter i store tern (ca. 375 g)

1 squash i ca. 3 x 3 cm tern (ca. 225 g)

400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)

5 dl rødvinssauce fx Karolines Køkken

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

Tilbehør:

70 g hakkede sorte oliven blandet med

1 dl hakket bredbladet persille

 

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde.

Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad imens halvdelen af smør- og rapsolien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits peberfrugter og squash i ca. 3 min.

Tag grønsagerne op og varm resten af smør- og rapsolien.

Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve.

Kom grønsagerne tilbage i panden sammen med 1 dl kogende pastavand, rødvinssauce, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Anret sauce og pasta lagvis i varme dybe tallerkener.

Drys med olivenblandingen og server straks.

Fryseegnet: Nej

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her