Logo

Pasta med ost i ovn.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med ost i ovn.

 

Lækker pastaret i ovn med to slags ost i form af feta og revet cheddar eller mozzarellaost. Godt som hovedret eller frokost. Server gerne med godt brød 


#

500 g fusilli (pasta)
6 dl fløde
3 æg
250 g feta smuldret
2 spsk hvedemel
2 tsk stødt muskat
125 g revet cheddar- eller mozzarellaost
 
Kog fusilli i en gryde kogende vand tilsat salt.
Sigtes og 2,5 dl af kogevandet gemmes.
Pastaen sættes til side for at køle af.
Forvarm ovnen til 180ºC og smør et ca. 2 liters fad med olivenolie.
Pisk fløde, æg og den gemte kogevand i en stor skål til det er jævnt.
Tilsæt det smuldrede fetaost, hvedemel, stødt muskatnød og salt og peber.
Hæld den afkølede pasta i det smurte fad.
Hæld flødeblandingen over og drys med reven ost.
Bages i 30-35 min., eller til retten har sat sig og er blevet let gylden på
overfladen.

 

Server eventuelt med noget godt brød.






Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 13.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti alla carbonaraOpskrift på den bedste pasta med bacon. Carbonara-saucen er en typisk specialitet fra...
• Pasta med spinat-fløde-sauce og hvidløgsrejerPasta er for mange hverdagsmad, og her får du en opskrift på en ret, der er lidt udover...
• Pasta med pestoI Italien er pasta en forret, der lægger "bunden'; så man kun skal have lidt kød og...
• Salmonellafri koldskål med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
768505-11-2016 16:01:50
525221-05-2016 18:21:20

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os