
 
Lækker pastaret i ovn med to slags ost i form af feta og revet cheddar eller mozzarellaost. Godt som hovedret eller frokost. Server gerne med godt brød 
#
500 g fusilli (pasta) 
6 dl fløde 
3 æg 
250 g feta smuldret 
2 spsk hvedemel 
2 tsk stødt muskat 
125 g revet cheddar- eller mozzarellaost 
 
Kog fusilli i en gryde kogende vand tilsat salt. 
Sigtes og 2,5 dl af kogevandet gemmes. 
Pastaen sættes til side for at køle af.
Forvarm ovnen til 180ºC og smør et ca. 2 liters fad med olivenolie.
Pisk fløde, æg og den gemte kogevand i en stor skål til det er jævnt. 
Tilsæt det smuldrede fetaost, hvedemel, stødt muskatnød og salt og peber.
Hæld den afkølede pasta i det smurte fad. 
Hæld flødeblandingen over og drys med reven ost.
Bages i 30-35 min., eller til retten har sat sig og er blevet let gylden på 
overfladen. 
 
Server eventuelt med noget godt brød.