Logo

Pasta med tomat og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk. frisk pasta med spinat
1 bk. cherrytomater
saft fra 1/2 citron
2 gode håndfulde basilikum
2 fed hvidløg
salt og peber
1 spsk god olivenolie
 
Tilbehør: Groft brød
 
Skær cherrytomaterne i halve.
De 2 fed hvidløg hakkes meget fint og kommes i en skål sammen med
olivenolie, citronsaft, salt, peber og finthakket basilikum.
Kog pastaen som anvist på pakken og kom i skålen.
Kom de halve cherrytomater i og vend forsigtigt.
Server straks.
 
Tips: Pastaen kan varieres. Prøv fx. også frisk pasta med tomat, eller
bare naturel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Laks på spinatbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os