Logo

Pasta med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med tomatsauce

25 g smør
2 hakkede løg (ca. 150 g)
2 knuste fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g)
2 tsk tørret oregano
1 1/2 tsk groft salt
1 tsk sukker
500 g frisk pasta, fx spaghetti
100 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
Pynt: finthakket ristet bacon

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits løgene i ca. 2 min.

Tilsæt hvidløg, tomater og krydderier og kog tomatsaucen ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag saucen til.
Kog pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Vend pastaen i den varme tomatsauce.

Kom retten i en varm skål og server straks.

Server PastaOst i en skål ved siden af.

Ikke fryseegnet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svineschnitzler brogedeDet siges, at smukke farver skærper appetitten. Disse brogede og smagfulde schnitzler...
• Kalveboller i kørvelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stuvede bønner med paneret flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær CrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!