Logo

Pasta penne i fad med mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g penne - med eller uden riller efter smag
2 dåser flåede hele tomater
200 g frisk mozzarella (men også en god revet smelteost kan anvendes)
revet parmesanost
2 fed hvidløg
oregano
basilikum
salt
peber

Si væden fra de flåede tomater (gem evt. lidt af den, hvis saucen bliver kogt meget ind).
Skær de hele tomater i store tern.
Rist de hakkede hvidløg i en dyb pande.
Tilsæt tomaterne, salt, peber, oregano og basilikum.
Lad "sugoen" boble mens pastaen koger.
Skær den friske mozzarellaost i små tern i mellemtiden.
Når pastaen er kogt placeres den i et ovnfast fad.
Derover drysses mozzarella-terningerne først, saucen derefter og til sidst et par skefulde reven parmesanost.
Sæt fadet i en opvarmet ovn - ca. 200°C i 10 minutter, indtil osten er smeltet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekoteletter med barbecueglaseringEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt torsk med sennepsauceTorsken serveres med kogte kartofler og sennepssauce samt hakkede kogte æg, ristede...
• TyttebærbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljeis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os