Logo

Pasta Positano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3-4 kyllingfileter
1 pakke bacon
2 rød peberfrugt
1-1 ½ dåse flåede tomater
3-4 tsk rød pesto
1-2 tsk tomatpure
3 fed hvidløg
olivenolie
chili, salt og peber
¼ madlavningsfløde (helst meget let)
250 g pasta efter eget valg.
 
Start med skære kylling, bacon, hvidløg og peberfrugt ud i små stykker.
Tag din største pande frem og varm den godt op med olivenolie.
Svits hvidløgen først og derefter kommer du kyllingen på.
Krydr med peber og chili.
Derefter kommer du baconen op sammen med kyllingen og vend det godt rundt.
Sørg for at det er fordelt ordenligt på panden.
Tilsæt efter det, peberfrugt og tomaterne lidt efter.
Rør godt rundt sammen med pesto og tomatpure og lad det stege i et stykke tid.
Hæld madlavningsfløde op i panden, til retten har den rette tykkelse.
(brug mere vand, hvis det er for tykt)
og lad det koge under omrøring i et lille stykke tid.
Derefter dæmpes varmen og retten smages til med salt, peber og oregano.
Kog pastaen så den er klar sammen med saucen og server ved siden af saucen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?