
4 lakse portioner
½ tsk. citronpeber
4 skiver lufttørret skinke
2 pakker frisk båndpasta fra køleboks
Lemondressing:
2 spsk. citronolie eller alm. god koldpresset olivenolie
3 spsk. citronsaft
½ spsk. honning
fintrevet skal fra 1 økologisk citron
½ - 1 tsk. citronpeber
salt
 babyspinat
1 potte basilikum
 
Læg laksestykkerne i en lille bradepande med bagepapir. 
Drys laksen med citronpeber og stil dem midt ovnen ved  i ca. 10 minutter.
Læg skinkeskiverne på bagepapir og bag dem i ovnen samtidig med laksen ca. 5 minutter.
Kog pastaen i rigeligt saltet vand efter anvisning på emballagen. 
Pisk dressingen sammen og vend den i pastaen sammen med spinat og basilikum.
Pluk fisken i mindre stykker og riv skinken i mindre stykker. 
Bland begge dele i pastaen og server straks.