Logo

Pastagratin med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g pastarør (penne) el. Skruer
6 porrer
2 fed hvidløg
3 dl cremefraiche 38%
300 g kogt skinke i strimler
100 g reven gruyere-ost
smørklatter

Kog pastaen i vand med salt og lad den dryppe af.
Rens porrerne, flæk dem (ikke helt igennem) og skær dem i 5 cm lange
stykker.
Kog porrerne i lidt vand.
Bland cremefraiche med porrer og tilsæt hvidløg, salt og peber.
Vend pasta og skinkestrimler i sammen med ost.
Smør et ovnfast fad og kom blandingen heri.
Læg smørklatter på toppen og sæt fadet i ovnen ved 250°C, til
overfladen er gylden, ca. 15 minutter.
Server med brød og en tomatsalat med basilikum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Haresteg fra det gamle danske køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skomager DrengeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indiske frikadeller i yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os