Logo

Pastagratin med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g pastarør (penne) el. Skruer
6 porrer
2 fed hvidløg
3 dl cremefraiche 38%
300 g kogt skinke i strimler
100 g reven gruyere-ost
smørklatter

Kog pastaen i vand med salt og lad den dryppe af.
Rens porrerne, flæk dem (ikke helt igennem) og skær dem i 5 cm lange
stykker.
Kog porrerne i lidt vand.
Bland cremefraiche med porrer og tilsæt hvidløg, salt og peber.
Vend pasta og skinkestrimler i sammen med ost.
Smør et ovnfast fad og kom blandingen heri.
Læg smørklatter på toppen og sæt fadet i ovnen ved 250°C, til
overfladen er gylden, ca. 15 minutter.
Server med brød og en tomatsalat med basilikum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?