Logo

Pastagratin med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g pastarør (penne) el. Skruer
6 porrer
2 fed hvidløg
3 dl cremefraiche 38%
300 g kogt skinke i strimler
100 g reven gruyere-ost
smørklatter

Kog pastaen i vand med salt og lad den dryppe af.
Rens porrerne, flæk dem (ikke helt igennem) og skær dem i 5 cm lange
stykker.
Kog porrerne i lidt vand.
Bland cremefraiche med porrer og tilsæt hvidløg, salt og peber.
Vend pasta og skinkestrimler i sammen med ost.
Smør et ovnfast fad og kom blandingen heri.
Læg smørklatter på toppen og sæt fadet i ovnen ved 250°C, til
overfladen er gylden, ca. 15 minutter.
Server med brød og en tomatsalat med basilikum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasandolmer med savoykål En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med kantareller og squashHer er en meget velsmagende pastaret med friske kantareller og squash. Kan du ikke skaffe...
• Frikadeller med stuvet hvidkål 2Gammel dansk ret. Lav en ekstra portion frikadeller og frys dem ned eller brug dem til...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os