Logo

Pastagratin med pølser og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pastagratin med pølser og broccoli

150 g tørret hvid pasta, fx skruer
250 g broccoli i små buketter
6 æg
2 spsk hvedemel
2 dl mælk
1 dl oliven uden sten
200 g cocktailpølser
2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
350 g groftrevne gulerødder
1 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk sukker
200 g rugbrød
ketchup

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad broccolien koge med de sidste 2 min. af kogetiden - uden låg.

Hæld pasta og grønsager til afdrypning i et dørslag. 
Pisk æggene let sammen.

Rør hvedemelet ud i 2 spsk af mælken til en glat jævning og tilsæt resten af mælken.

Vend pasta, broccoli, oliven og pølser i, og krydr med salt og peber.

Kom æggemassen i en smurt tærteform eller et andet ovnfast fad.

Bag æggekagen midt i ovnen ca 1/2 time ved 200°C og server den straks sammen med gulerodssalat og brød. 
 
Tips: I stedet for broccoli kan man anvende peberfrugt i tern.

Fryseegnet: Nej

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ResteragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græske bøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os