Logo

Pastagryde, kulørt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grydestegt pasta? Jo, det kan sagtens lade sig gøre, hvis der er tilstrækkelig væske ved. Så bliver pastaen mør sammen med grønsagerne

Grydestegt pasta? Jo, det kan sagtens lade sig gøre, hvis der er tilstrækkelig væske ved. Så bliver pastaen mør sammen med grønsagerne

 

gulerod, selleri, bladselleri og løg, 150 g af hver

2 fed hvidløg

2 spsk olie

salt og peber

300 g rå spaghettihorn (eller lignende)

5 dl tomatsaft

5 dl grønsagsbouillon

75 g grønne oliven

 

Gulerod, selleri, bladselleri og løg, gøres i stand og skæres i små terninger.

Hvidløgsfed skæres i tynde skiver.

2 spsk olie varmes op i en stor, bred gryde, grønsagerne steges let ved middel varme i 5 minutter, så de begynder at afgive væde.

Der krydres med salt og peber, og spaghettihorn tilsættes.

Tomatsaft og grønsagsbouillon røres sammen.

Halvdelen hældes i gryden, og det hele bringes i kog.

Lad retten simre ved middel varme i 20 minutter under stadig omrøring, hæld resten af væden i efterhånden.

Grønne oliven tilsættes og varmes op i retten.

Smag til med salt og peber.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?