Logo

Pastakylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kyllingefilet
Rød peber
Gul peber
Grøn peber
Springløg
Champignon
Cherrytomater
Karry
Salt
Peber
Frisk pasta
Olie

5 spsk olie varmes i en gryde mens kyllingefileterne skæres i småstykker.
Når olien er varm tilsættes karry, salt og peber efter behag. Krydderierne steges i olien et minut og kyllingestykkerne tilsættes.
Steg kyllingestykkerne ved høj varme nogle minutter mens du rører rundt og skru derefter ned til middelvarme.
Grønsagerne snittes i småstykker og tilsættes retten - cherrytomaterne først da de giver væden.
Lad retten simre fem minutter ved middelvarme under låg.
Smag til med salt og peber.
Spises til: Frisk pasta. Evt. Parmesanost.

Tips: Andre grønsager kan selvfølgelig erstatte de nævnte. Prøv fx. squash, løg, porrer. Retten kan også spises til ris. Tilsæt da en smule vand eller fløde inden serveringen så der er væde nok.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brunkål med honningglaseret bayonneskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Minutbøf med kryddersmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Drømmende bøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BananbådeBananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os