Logo

Pasta-porreret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ pose pastaskruer
3 porre
2 æggeblommer
½ piskefløde
2 pakker skinke (strimler)
salt, peber og rasp
 
Pasta og porre koges i gryde, porrene ska være bløde.
Hæld piskefløden i en skål og rør æggeblommer det sammen tilsæt salt og
peber.
Nu kommes pasta, porre, og skinke i et ovnfast fad og blandes sammen,
herefter hældes piskeflødeblandningen ud over.
Drys med rasp (el. revet ost) over retten og sæt den i ovnen ved 200ºC i ca
15-20 min.
Serveres med lækkert flûte og et glas kold hvidvin.
 
Tips: I stedet for skinke kan der bruges fx. kylling. Porre kan erstattes af
broccoli, gulerødder eller andet, herudover kan der tilsættes løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her