Logo

Pastapuder af fuldkorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pastapuder af fuldkorn

 

Pastapuder fyldte med grønkål og pølse, bliver hurtigt en favorit for hele familien. De er sjove og nemme at lave. Anderledes

• Grønkål er rig på C-vitamin og zink • Server pastaen med løg, for at tilføje mineraler.

 Forberedelse 1 time og 15 min. Tilberedning 30 min. 6 Portioner

 

# Råvarer til Pastapuder af fuldkorn

6 dl lyst fuldkornsmel

2 æg

5 spsk letmælk

2 spsk olie

FYLD:

750 g grønkål

1 løg

300 g grillpølser eller røget medister

1 spsk olie

3 spsk oksebouillon

salt og peber

1 tsk tørret merian

TILBEHØR:

2 løg

50 g smør eller margarine

 

* Fremgangsmåde:

1 Bland mel, salt, æg, mælk og olie og ælt det til en smidig dej.

Hvis dejen er for tør, så tilsæt et par dråber vand.

Pak dejen ind i plastfolie og lad den hvile på køl i 1 time.

 

2 Skyl grønkålen og lad den dryppe af. Hak grønkålen fint.

Pil og hak løget. Skær pølserne i små tern.

 

3 Opvarm olien og steg løgene blanke.

Tilsæt pølse og grønkål og lad det stege med en tid.

Tilsæt bouillon, salt, peber og merian.

Dæk til og lad simre ved svag varme 15 min.

Skru op og lad væsken koge ind under omrøring.

Lad blandingen svale af.

 

4 Rul dejen ud som beskrevet under Tips & råd.

Skær den i rektangler og fyld dem med grønkålsblandingen.

Halver løgene og skær dem i tynde skiver.

Brun løgene i fedtstoffet, til de er gyldne.

Kog pastapuderne som anvist under Tips & råd, og server dem med løgene.

 

Tips & råd

 

Pastapuder af fuldkorn

Rul dejen ud på et let melet bord.

Del dejen i små rektangler, 6x12 cm.

Pensl kanterne med vand.

 

Pastapuder af fuldkorn

Fyld dejstykkerne med fyldet og fold dem sammen.

Tryk kanten til med en gaffel.

Bring rigeligt med saltet vand i kog og kog pastapuderne i 30 min.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 469 = kJ 1969

Kulhydrat 53 g Protein 8 g Fedt 25 g (48%) Fibre 7 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PebergrydeEn gryderet med oksekød, grøn og rød peber liver op på middagsbordet. Pebergryden kan evt...
• Spansk risretHurtig spansk gæsteret med fyld af dejlige grønsager og andet lækkert. Tilberedningstid:...
• Pølser med ostefyld og baconsvøbDisse skønne pølser kan laves både i ovnen eller på grillen, så dem skal du vel prøve?
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Omelet med grønkål og baconFyld en stor omelet med grønkål og porrer det giver en flot grøn farve og masser af sund...
• Skyr-koldskål med rabarbersirupSkyr er et syrnet mælkeprodukt, som har oprindelse i Island. Det er friskt, syrligt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os