Kyllingefilet 
Rød peber 
Gul peber 
Grøn peber 
Springløg 
Champignon 
Cherrytomater 
Karry 
Salt 
Peber 
Frisk pasta 
Olie
5 spsk   olie varmes i en gryde mens kyllingefileterne skæres i småstykker. 
Når olien er varm tilsættes karry, salt og peber efter behag.  Krydderierne steges i olien et minut og kyllingestykkerne tilsættes. 
Steg kyllingestykkerne ved høj varme nogle minutter mens du rører rundt og skru derefter ned til middelvarme. 
Grønsagerne snittes i småstykker og tilsættes retten - cherrytomaterne først da de giver væden. 
Lad retten simre fem minutter ved middelvarme under låg.  
Smag til med salt og peber. 
Spises til: Frisk pasta. Evt. Parmesanost.
Tips: Andre grønsager kan selvfølgelig erstatte de nævnte. Prøv fx. squash, løg, porrer. Retten kan også spises til ris. Tilsæt da en smule vand eller fløde inden serveringen så der er væde nok.