
250 g tørret hvid pasta , fx skruer 
1 spsk kogende pastavand 
3 spsk basilikumspesto 
¼ tsk fint salt 
250 g kold roastbeef i tynde skiver 
1½ liter salat revet i grove stykker, fx hjertesalat (ca. 150 g) 
200 g Apetina 3% i tern naturel 
250 g frosne, optøede ekstrafine ærter 
1 finthakket salatløg (ca. 50 g) 
Tilbehør: 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes /madbrød
 
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør den ene spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.
Ved serveringen: Skær de tynde skiver roastbeef midt over. 
Læg en bund af salatblade i et stort fad. 
Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.
Fryseegnet: Nej.