Logo

Pastasalat med rejer og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fisk mindst 2 gange om ugen - her i en meget hurtig, let og lækker version og så er ugens pasta også klaret.

 

300 g pasta
1 bakke rucola
200 g frosne ærter
300 g rejer
50 g mayonnaise

Tilbehør: Groft brød

 

Kog pastaen som angivet på emballagen.

Det sidste minut koges de frosne ærter med.

Hæld pasta og ærter til afdrypning i en sigte og afkøl.

Skyl rucola, og vend med pasta, ærter og rejer.

Rør mayonnaise med ½ dl vand, og vend dressingen i pastasalaten.

Krydr med salt og peber.

Servér pastasalaten med brød.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede kalkunrullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto nicoise-style med grillet tunDu gør din forbrænding en stor tjeneste ved at vælge brune risottoris frem for hvide til...
• Gråandfilet svøbt i italiensk pancettaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os