Logo

Pastatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200-300 g kogte pastaskruer
200 g kogt skinke eller hamburgryg i tern
3-4 porrer
1 rød peberfrugt
1 dl fine ærter
1 1/2 dl kvark 5%
1/2 dl letmælk
3 æg
revet mager ost
muskatnød

Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern.
Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl vand under processen samt lidt salt.
Lad det småsimre i 4-5 minutter
Pasta, skinke/hamburgryg og grønsager blandes og fordeles i et tærtefad
Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød.
Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.
Bages i en 200°C varm ovn i ca. 30 min.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt kalkunbryst 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fondue bourguignonneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pikante kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os