
1,5 spsk smør og olie 
3 hakkede rødløg (ca. 250 g) 
2 store fed knuste hvidløg 
1 dåse blandede bønner i chilisauce (ca. 425 g) 
2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g) 
¼ tsk chilipulver, fx jalapeno 
½ tsk sukker 
1½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
2 røde peberfrugter i tern (ca. 200 g) 
2 grønne peberfrugter i tern (ca. 200 g) 
Tilbehør: 
240 g landbrød 
1,5 dl cremefraiche 18% 
 
Lad smør- og rapsolien blive varm i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at brune. 
Svits løg og hvidløg i ca. ½ min. 
Tilsæt bønner, tomat, chili, sukker, salt og peber. 
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. ½ time. 
Tilsæt peberfrugter og kog videre under omrøring i ca. 3 min. Smag til.
 
Ved serveringen: Kom peberfrugter i chilisauce i en stor varm skål og server retten sammen med brød og cremefraiche.
Fryseegnet: Nej.