Logo

Peberfrugter med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 peberfrugter
400 g kyllingelever
250 g champignoner
1 spsk olie
3 spsk kogt ris
2 dl bouillon
8 skiver ost
salt, peber
 
Rens peberfrugterne og halver dem.
Svits kyllingelever og champignoner skåret i småstykker sammen med olie.
Bland den kogte ris i, tilsæt 2 dl bouillon og smag til med salt og peber.
Kom de kogte peberfrugter i et smurt fad og fordel de øvrige ingredienser i peberen.
Læg en skive ost over hver peberfrugt og gratiner retten i ovn ved 180ºC i ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med paprika + Brødbudding med kirsebærEn helt speciel kylling: Flad, ganske særlig krydret, ganske særlig sprød og ganske særlig...
• Jellied lumpfishEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os