Logo

Peberfrugter med italiensk fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Peberfrugter med italiensk fyld

4 peberfrugter

salt

100 g små nudler eller pasta

150 g champignon

smør eller margarine

150 g kogt tunge eller kogt skinke

¼ tsk salvie

1,5 dl tomatsaft

4 tykke skiver Danbo ost

Tilbehør: groft brød

*

Flæk peberfrugterne og rens dem.

Læg dem i kogende, letsaltet vand i 5 minutter og lad dem dryppe godt af.

Kog nudler eller pasta mør i saltet vand - ca. 10 minutter - og lad også dem dryppe af.

Halver champignon og svits dem i smør eller margarine.

Tilsæt små terninger af tunge eller skinke og nudlerne.

Drys med salvie.

Stil peberfrugterne i velsmurt, ildfast fad og fyld dem med makaroniblandingen.

Hæld tomatsaft omkring dem og læg 1 skive ost på hver.

Stil fadet 10-12 minutter i 225°C varm ovn - og server retten med brød.  

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugpizza med spinat, mozzarella og chiliRugmelet i pizzadejen gør bunden ekstra sprød og giver mere smag. På toppen lægges friske...
• Hakket HjortebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Silderuller med tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Radisesuppe, Lammefilet og kartoffelmos samt ChokoladesouffléEn dejlig forårsagtig forret. Lammefilet der er saftig og mør, Souffléernes kerne består...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os