Logo

Peberfrugter i chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugter i chilisauce

1,5 spsk smør og olie

3 hakkede rødløg (ca. 250 g)

2 store fed knuste hvidløg

1 dåse blandede bønner i chilisauce (ca. 425 g)

2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g)

¼ tsk chilipulver, fx jalapeno

½ tsk sukker

1½ tsk groft salt

friskkværnet peber

2 røde peberfrugter i tern (ca. 200 g)

2 grønne peberfrugter i tern (ca. 200 g)

Tilbehør:

240 g landbrød

1,5 dl cremefraiche 18%

 

Lad smør- og rapsolien blive varm i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits løg og hvidløg i ca. ½ min.

Tilsæt bønner, tomat, chili, sukker, salt og peber.

Kog retten ved svag varme og under låg i ca. ½ time.

Tilsæt peberfrugter og kog videre under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

 

Ved serveringen: Kom peberfrugter i chilisauce i en stor varm skål og server retten sammen med brød og cremefraiche.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?