Logo

Peberfrugter fyldt med torsk og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugter fyldt med torsk og spinat

En anderledes måde at tilberede fisk på - retten er både hurtig at lave og lækker.


200 g frossen helbladet spinat

500 g torskefilet i tynde strimler

1 ½ tsk salt og ½ tsk peber
4 store røde peberfrugter i halve (ca. 450 g)

Ris med ærter:
4 dl ris- gerne en blanding af løse og vilde ris (320 g)
150 g fine, frosne ærter

Kold sauce:
2 dl syrnet fløde 9 %
2 spsk grov sennep

1 tsk salt og ½ tsk peber
2 spsk hakkede krydderurter, fx dild, kørvel, koriander el. en blanding


Tø spinaten op, evt. i en mikrobølgeovn, og knug den fri for væde.
Tænd ovnen på 160°C.

Bland torskestrimlerne med spinat, salt og peber.

Fordel torskefyldet i peberfrugterne og stil dem i et ovnfast fad. 

Bag dem i ovnen i 20-25 min.

Ris med ærter:
Kog risene, og bland de frosne ærter i 2 min. før risene er færdigkogte.

Kold sauce: Rør en sauce af syrnet fløde, og smag til med sennep, salt og peber. Tilsæt krydderurterne.

Server peberfrugterne med den kolde sauce og de kogte ris med ærter.
Grønsager pr. person: ca. 200 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her