
4 store peberfrugter 
salt 
1 løg 
1 porre 
smør eller margarine 
250 g champignon 
salt og peber 
2 dl fløde 
4 æg 
Tilbehør: Løse ris - se Tillæg
*
Skær et låg af peberfrugterne og rens dem. 
Læg dem i kogende saltvand i 5 minutter og lad dem derpå dryppe godt af. 
Hak imens løget og skær det hvide af porren i tynde skiver. 
Svits begge dele i smør eller margarine og tilsæt kvarte champignoner. 
Vend det nogle minutter og drys med salt og peber. 
Tilsæt fløden og kog det noget ind. 
Fordel blandingen i peberfrugterne og stil dem tæt sammen i smurt, ildfast fad. 
Lad forsigtigt I æg glide ned i hver peberfrugt og stil fadet i en 275°C varm ovn i ca. 12 minutter - eller til æggene er stivnede. 
Server løse ris til retten.