Logo

Peberfrugtgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
25 g smør
400 g oksebov i tynde strimler
31/2 dl halvtør rødvin
4 dl vand
3 spsk delikatessepaprika
1 ½ tsk groft salt
friskværnet peber
300 g røde peberfrugter i store tern
200 g rødløg i kvarte
1 ½ dl cremefraiche 38%

Kartoffelmos:
1 ¼ kg store kartofler
3 dl små persillekviste
¾ l. vand
¼ l. kartoffelvand
25 g smør
1 tsk groft salt

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min.
Hæld rødvin og vand ved. Tilsæt paprika, salt og peber og lad kødet
koge ved svag varme og under låg i ca. 1 ½ time. Tilsæt peberfrugter
og løg. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller
til kødet er mørt. Tilsæt cremefraiche under omrøring. Kog i ca. 1 min.
og smag til.

Kartoffelmos:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kom persillekviste og kartofler i kogende vand uden salt.
Kog dem ca. 20 min., til de er godt møre. Hæld vandet -gem det til
mosen- fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og rør
kartoffelvandet i lidt efter lidt. Kom smørret i og smag til med salt.
Varm kartoffelmosen let op.

Serveres med kartoffelmos.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?