Logo

Peberfrugter med svampefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugter med svampefyld

4 store peberfrugter

salt

1 løg

1 porre

smør eller margarine

250 g champignon

salt og peber

2 dl fløde

4 æg

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg

*

Skær et låg af peberfrugterne og rens dem.

Læg dem i kogende salt­vand i 5 minutter og lad dem derpå dryppe godt af.

Hak imens lø­get og skær det hvide af porren i tynde skiver.

Svits begge dele i smør eller margarine og tilsæt kvarte champignoner.

Vend det nogle mi­nutter og drys med salt og peber.

Tilsæt fløden og kog det noget ind.

Fordel blandingen i peberfrugterne og stil dem tæt sammen i smurt, ildfast fad.

Lad forsigtigt I æg glide ned i hver peberfrugt og stil fadet i en 275°C varm ovn i ca. 12 minutter - eller til æggene er stivnede.

Server løse ris til retten.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?