Logo

Pebermakrel med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pebermakrel med kartoffelsalat

 

Makrel er en god sommerspise her har vi valgt at bruge den krydrede udgave, men du kan sagtens bruge helt almindelig røget makrel. Kartoffelsalaten er tilberedt med rygeost og kommen.

Arbejdstid: 15 min. Grilltid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 pebermakrel (røget)

1 bdt radiser

½ agurk

125 g rygeost

4 spsk fløde eller syrnet fløde

400 g kolde, kogte kartofler (skiver)

salatblade

½ tsk kommen salt og peber

Tilbehør: rugbrød

*

 

Rens radiserne og skær dem i skiver.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i skiver.

Rør rygeosten lind med fløde og vend grønsager og kartofler i.

Smag til med salt og peber og anret på skyllede salatblade.

Drys med kommen og server med godt rugbrød og røget pebermakrel lunet under grillen i ovnen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt røget makrel og ratatouilleSensommeren bugner med alt det gode til en stor portion ratatouille: Solmodne tomater,...
• Stegt makrel med rabarberkompotMakrel er sommerens skønne fisk, som egner sig godt til at stege med skindet på så det...
• Stegt røget makrel og ratatouilleSensommeren bugner med alt det gode til en stor portion ratatouille: Solmodne tomater,...
• Kaffebudding / MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os