750 g  svinekam eller mørbrad 
4 spsk  sherry 
4 tsk  soya sauce 
1 tsk  farin 
1 tsk  st. ingefær 
4 fed hvidløg 
4 spsk  olie 
3 store løg 
2 grønne peberfrugter 
4 store tomater 
2 dl  bouillon (af terning) 
1-2 tsk  Maizenamel 
Skær kødet i små, tynde skiver. 
Rør en marinade af sherry, soya sauce, 2 spsk olie, farin, ingefær og to pillede, pressede hvidløgsfed. 
Vend kødet i marinaden og stil det  køligt i et par timer. 
Pil løgene og rens peberfrugterne. Skær begge dele i tynde ringe. 
Hæld kogende vand over tomaterne. Lad dem stå et øjeblik. 
Flå dem og skær dem i stykker. 
Dup kødet tørt i køkkenrulle og brun det i olien i en gryde. Tag det op. 
Læg løgene i gryden. Lad dem gyldne. 
Tilsæt peberfrugterne. Lad det snurre i 5 min. 
Læg kødet tilbage i gryden. 
Tilsæt tomater, bouillon, marinaden og to pressede hvidløgsfed. 
Læg låg på og lad det snurre, til kødet er mørt og grønsagerne sprøde. 
Jævn saucen og smag den til.  
Servér løse ris til