Logo

Penne alla de medici

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg pasta
½ l. piskefløde
200 g parmaskinke
50 g parmesan ost
50 g pecorino
250 g mascarpone
 
Kom piskefløden i en stor dyb pande.
Tilsæt mascarpone og parmaskinke i små stykker.
Forkog pastaen efter anvisning og kom den i flødesaucen.
Tisæt 4 sammenpiskede æggeblommer, friskrevet parmesan og pecorino ost.
Lad retten koge op og server straks. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her