Logo

Penne alla Fiorentina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frisk spinat, skyllet grundigt, befriet for stilke og hakket
eller 500 g frossen spinat
500 g penne
200-250 g ricotta
2-4 fed hvidløg, finthakket
parmesanost
olivenolie
 
Kog pastaen i rigeligt med saltet vand.
Mens pastaen koger, dampes spinaten.
Når den er dampet, tages den op ad gryden, og vandet presses blidt fra. Det finthakkede hvidløg svitses let i olivenolie i spinatgryden.
Spinaten tilsættes og ricotta røres i.
Smag til med salt og peber.
Den færdigkogte pasta vendes i spinaten, som serveres rygende varm med friskrevet parmesanost. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her