500 g  fettucine
60 g  smør
2 fed hvidløg, pressede
500 g  squash, revet
75 g  parmesan, friskrevet
2 ½ dl  olivenolie
16 blade basilikum
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand til den er lige netop mør.
Afdryp og kom tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, varmes smørret i en tykbundet gryde.
Hvidløget sauteres heri 1 min.
Tilsæt den revne squash og steg den 1-2 minutter til den er blød.
Hæld squashen og parmesanen ned til den nykogte pasta i gryden og vend grundigt rundt.
Sprøde basilikumblade :
Olien varmes i en gryde og heri steges 2-3 basilikumblade  ad gangen til de er sprøde.
Tages op med en gaffel og afdryppes efterhånden på køkkenrulle.
Fordel pastaen i varme tallerkner og top med de sprøde basilikumblade .
Server straks.