Logo

Fettucine med svampecreme og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g pinjekerner
280 g fettucine
250 g grønne bønner
2 spsk olie
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, pressede
250 g champignon, fintsnittede
1 ¼ dl hvidvin
3 dl fløde
1 ¼ dl grønsagsbouillon
1 æg
3 spsk frisk basilikum, hakket
40 g soltørrede tomater, i tynde strimler
salt og friskkværnet sort peber
50 g friskrevet parmesan
 
Rist pinjekernerne på en tør pande.
Kog fettucinen i en stor gryde, hæld vandet fra og hold den varm.
Gør bønnerne i stand og skær dem i mindre stykker.
Løg og hvidløg sauteres i olien i 3 min.
Svits champignon med i 1 min.
Hæld vin, fløde og bouillon på panden.
Bring saucen i kog, dæmp varmen og lad den simre i 10 min.
Pisk ægget let sammen i en røreskål.
Mens der stadig røres, tilsættes nogle skefulde af den kogende sauce. Hæld derefter æggeblandingen over i panden og rør grundigt.
Herefter må saucen ikke koge, så vil ægget koagulere.
Tilsæt bønner, pinjekerne, basilikum og tomater og varm det hele igennem.
Smages til med salt og peber.
Pastaen hældes op i varme tallerkener og saucen fordeles ovenpå.
Pyntes med høvlet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her