Logo

Fettucini med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille bdt grøn asparges
250 g grønne bønner
300 g ærter
220 g fettuccini
1 tsk olie
2,5 dl fromage blanc
1 bdt rucola
1 dl reven ost 20+

Skær asparges i 2-3 cm stykker og kog dem fem min med bønnerne.
Kom ærter i til sidst og lad det hele dryppe af.
Kog pastaen og lad den dryppe af.
Varm olien og vend grønsager og pasta heri.
Tilsæt fromage blanc, rucola og reven ost.
Varm op uden at koge.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baconruller med rødvinssauceSpændende ret hvor baconruller også indeholder pebberfrugt. Hertil en nem rødsvinssauce og...
• Lammekølle med salat af fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret pighvarPighvar er en yndet spisefisk med hvid, fast kød. I denne opskrift braiseres pighvaren....
• Ananas med marengsEnkel og meget let dessert som kan stå klar inden du skal servere
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os