Logo

Fettucini med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille bdt grøn asparges
250 g grønne bønner
300 g ærter
220 g fettuccini
1 tsk olie
2,5 dl fromage blanc
1 bdt rucola
1 dl reven ost 20+

Skær asparges i 2-3 cm stykker og kog dem fem min med bønnerne.
Kom ærter i til sidst og lad det hele dryppe af.
Kog pastaen og lad den dryppe af.
Varm olien og vend grønsager og pasta heri.
Tilsæt fromage blanc, rucola og reven ost.
Varm op uden at koge.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MatrosgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Couscoussalat med ost og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksekød med frugter i tagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun soufflé-kage"Salzburger Nockerl" er en sød specialitet fra Salzburg-området
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os