Logo

Indbagt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst (1 helt stykke)
olie
1 rulle frossen butterdej
1 porre
1 løg
1 rød peberfrugt
100 g flødeost
paprika
æggehvider til pensling

Gnid kødstykket med salt og peber og brun det på alle sider i olie på pande eller i gryde.
Tag det op og lad det svale.
Optø butterdejen og rul den ud.
Rør fintsnittet porre, hakket løg og peberfrugt i flødeosten og smag til.
Fordel det på kødet, læg kødet på butterdejen og fold det sammen.
Pensel med æggehvide.
Dekorer pakken med overskydende dej, og bag den ved 200°C i 25 min.
Serveres med smør vendt kartofler og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her