Logo

Penne med pestocreme og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
375 g penne
2 tsk olie
200 g champignon, i skiver
185 g cremefraiche
125 g færdikøbt pesto
40 g soltørrede tomater, hakkede
friskkværnet sort peber
 
Pastaen koges i rigeligt vand og dryppes af.
Stil gryden over blusset og kom olien i.
Sauter champignonerne heri et par min.
Tilsæt cremefraiche, pesto, tomater og peber.
Kog saucen igennem, ca. 2 min.
Kom pastaen tilbage i gryden og vend grundigt rundt, ca. 1 min.
Kan pyntes med basilikum og soltørrede tomater.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret, røget sild + OsteomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cog au vinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksehaler i rødvin i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lime-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os