Logo

Perlehønebryst a la saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk perlehønebryst uden skind og ben
4 skiver lufttørret skinke
1 rulle butterdej, optøs, rulles let ud og pensles med smør.
½-1 dl kraftig hønsefond, evt. kogt på perlehøneskrog eller vingeben
1-1 ½ dl tør marsala
250 g kartoffelskiver, tyndt høvlede gives et opkog, afdryppes og krydres med salt, peber og evt. lidt frisk timian
8 stk salvieblade, evt. flere, som blot ristes i smør eller olie på panden og serveres til.

Læg to blade salvie på hvert perlehønebryst, og svøb dem ind i skinke, som

evt. fæstnes med en tandstikker.

Steg kødet i smør, 15-20 minutter, kog panden af med marsala og fond til en god sky. Jævn evt. med et par stykker koldt smør, som piskes i.

Server kartoffeltærte til: Læg blancherede, krydrede kartofler på halvdelen af en smørpenslet butterdejsrulle, fold den anden halvdel henover, pensl med smør, klip to lufthuller, og bag ved 200°C, i ca. 40 minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her