6 perlehønebryster a 150 g 
25 g  smør 
2 spsk  pinjekerner 
2 dl  hvidvin 
6 soltørrede tomater 
2 ½ dl  piskefløde 
100 g  østershatte 
200 g  frisk båndpasta 
olie 
friske persille kviste 
Perlehønebrysterne krydres med salt og peber og brunes for svag varme i det let gyldne smør. 
Når alle stykkerne er brune, lægges de tilbage i gryden og pinjekernerne drysses i. Vinen hældes over. 
Snit tomaterne i tynde strimler og kom dem i sammen med fløden. 
Når brysterne er kommet i kog, lægges låg på og retten simrer for sagte blus i 40 min. 
Sluk og lad dem stå og trække i 10 minutter. 
Bring vand i kog med olie og salt og kog pastaen efter anvisning på pakken. 
Tag kødet op og vend den nykogte, afdryppede pasta i saucen. 
Fordel den på varme tallerkner, anret et perlehønebryst på hver og garner med de friske østershatte og pynt med en lille kvist frisk persille.