Logo

Perlehønsebryst med mere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


perlehønelår eller vagtellår
fløde
citron
skalotteløg
champignon
hvidløg
gulerødder
kartofler
rund folieform
andre grønsager efter smag og behag evt. stegte kastanjer.

Hak skalotteløg, champignon, gulerødder og kartofler i bunden af folieformen.

Kom derefter lidt fløde oven i.

Kom lidt af de hakkede grønsager samt knust hvidløg ind, som fyld, i perlehønelårende.

Rul lårene sammen og bind med en snor.

Brun derefter lårene på en pande. Kom de brunede lår ned i foliebakken.

Kom foliebakkerne i ovnen ved 200°C. Bag til den er færdig.

 

Skær gulerødder, evt. kartofler eller andet i stave, samt skiveskårende champignon, og brun dem til de er sprøde på en pande.

Panden der er blevet brugt til perlehøne lårene og grønsagerne bruges til saucen.

Lav en opbagning og tilsæt fløde. Tilsmag med salt og peber, evt karry.

Man kan servere kartofler til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?