Logo

Pesto Chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk  Wrap Tortilla Garlic
400 g  kyllingefilet i strimler
1 spsk  olivenolie eller andet fedtstof til stegning
1 pk  Fajita Spice Mix
1 dl  vand
1  rød peberfrugt skåret i tern
1  løg i 1/2 skiver
1  bakke cherrytomater
2 dl  couscous kogt
1 bdt  ruccolasalat eller anden salat
 
Pestodressing:
2 dl cremefraiche
3 spsk Pesto
 
Steg kyllingekødet i fedtstoffet.
Hæld krydderimixen og vandet over.
Tilsæt peberfrugt og løg og lad det småkoge i ca. 4 minutter.
Læg cherrytomater i, lige inden retten er færdig.
Varm tortillaerne i en mikrobølgeovn.
Fordel couscous, kyllingekød, ruccola og pestodressing på tortillaerne.
Rul dem sammen og spis dem.
 
Tips: Det er en god idé at strø pinjekerner på.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risnudler med blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn ørredfilet i OrangecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltimbocca med estragon og bagt frugt med cremeWeekendens menu med saftige schnitzler, rå grønsager og bagt frugt er skræddersyet til...
• Rabarbergrød i dessertglasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os