Logo

Picadillo Mexicano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 fed hvidløg
3 dl hakket løg
75 g svinefedt eller margarine
1 tsk paprika
500 g oksekød
1 ds flåede tomater
2 friske grønne peber (i tern)
2 æbler skrælles (i tern)
ca. 4 dl bouillon
lidt kulør
2 spsk rosiner
½ tsk nellike
½ tsk kanel
½ tsk cayennepeber
salt efter behag
50 g smuttede og grofthakkede mandler
2 bananer i skiver
       
Svits hvidløg og hakket løg sammen med paprika i fedtstoffet.
Tilsæt herefter de øvrige ingredienser, bortset fra bananer og mandler. Det hele småkoger i 8-10 min., hvorefter bananer og mandler tilsættes.
Server med ris, grøn salat eller i mexicanske Taco-skaller, eventuelt lune grovflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her