Logo

Pikant kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600-800 g kalkunbryst
50-75 g smør
500 g spinat (frisk el. frossen)
150-200 g Cheasy flødeost med krydderurter
2 porrer eller 4-5 gulerødder
1 pakke bacon
2-½ dl fløde
 
Smelt ca. 50 g smør gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde.
Krydr med salt og peber.
Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet.
Kom flødeost i revnerne.
Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få minutter i resten af smørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Bruges frossen spinat følges opskriften på pakken.
Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande.
Skyl porrer eller rens gulerødder og skær dem i skiver.
Læg dem oven på spinaten.
Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver.
Hæld fløde ved.
Sæt retten i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.
Servér retten med pasta eller løskogte ris. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?