Logo

Pikant kalvegryde med enebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kalve- eller oksebov, skåret i terninger
smør til stegning
4 skiver bacon
1 stort løg, hakket

Suppevisk:
1 gulerod
1 løg
½ pastinak
1 skive rodselleri
1 porre

10 enebær
2 dl rødvin
250 g champignon
kulør

Skær baconen i små terninger, lad dem brune i en gryde og tag dem op.
Kom lidt smør i gryden og svits det hakkede løg den. Det må ikke brune.
Kødet vendes i hvedemel, tilsat salt og peber, og brunes i gryden sammen med
løgene, evt. ad et par gange.
Knus enebærrene i en morter og kom dem i sammen med suppevisk, salt
og peber.
Hæld rødvin og 1-2 dl vand ved og lad retten småsnurre til kødet er
mørt.
Tilsæt kulør og smag til.
Skær de rensede champignoner i skiver, svits dem i smør på panden og
kom dem i retten kort før servering.
Skyen kan om ønsket jævnes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her