Logo

Pikant kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 kyllingefileter
1 spsk cajun krydderi
½ tsk oregano
1 tsk sød paprika
1 ¼ dl hvedemel
½ peberfrugt
120 gram klaret smør
1 dl mad olie
2 fed finthakket hvidløg
425 gram flået hakket tomater
½ tsk tabasco
1 tsk sukker
2 ½ dl vand
 
Cajun grønsags blanding af: (der skal anvendes 5 dl af denne blanding)
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2 korte bladselleri stilke
 
Bland cajun krydderi, oregano, paprika og hvedemel. Drys kyllingefileterne
med denne krydderi blanding.
Gem lidt af blandingen (2 spsk ).
Cajun grønsager – Løg, peberfrugt og bladselleri gøres i stand, og hakkes fint.
Svits grønsagsblandingen, og den ekstra ½ peberfrugt (skåret ud i små
tern) i halvdelen af smørret og olien i ca. 6 min. til de er blevet bløde.
Tilsæt hvidløg og svits det med et øjeblik.
Tilsæt tomater, tabasco og sukker og lad saucen simre uden låg i ca. 12
minutter.
Drys 2 spsk af det krydrede hvedemel i saucen og tilsæt 2 ½ dl vand under omrøring.
Rør i saucen og kog den til den tykner.
Opvarm resten af smørret og olien i en gryde og steg kyllingefileterne
til de er møre og overfladen er sprød.
Hæld saucen over kyllingefileterne og server dem ledsaget af en frisk
grøn salat samt et godt stykke brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her