Logo

Pitabrød med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pitabrød med tunfisk

 

Æble og gulerod giver sprødhed i tunsalaten, som vi har fyldt i grove pitabrød. Salaten er også god på groft rugbrød.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tun i vand eller olie

50 g mayonnaise

1 dl kvark el. lign.

1 spsk citronsaft

1 lille æble

1 gulerod

purløg eller persille

salat og spirer

salt og peber

2 grove pitabrød

*

 

Lad tunfisken dryppe af i en sigte.

Rør mayonnaisen sammen med citronsaft.

Skær æblet i små terninger og riv guleroden groft.

Vend det i dressingen sammen med tunfisk og fintsnittet purløg eller hakket persille.

Smag til med salt og peber.

 

Fyld lune pitabrød med salat, spirer og tunsalat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PitachipsNyd med fx Avocadodip til og festen er godt begyndt
• Pitabrød med carpaccio og grønsagerKøb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er...
• PitachipsNyd med fx Avocadodip til og festen er godt begyndt
• Citron-knudekål med svinekam + SemuljekageDen friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!