Logo

Pitabrød med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pitabrød med tunfisk

 

Æble og gulerod giver sprødhed i tunsalaten, som vi har fyldt i grove pitabrød. Salaten er også god på groft rugbrød.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tun i vand eller olie

50 g mayonnaise

1 dl kvark el. lign.

1 spsk citronsaft

1 lille æble

1 gulerod

purløg eller persille

salat og spirer

salt og peber

2 grove pitabrød

*

 

Lad tunfisken dryppe af i en sigte.

Rør mayonnaisen sammen med citronsaft.

Skær æblet i små terninger og riv guleroden groft.

Vend det i dressingen sammen med tunfisk og fintsnittet purløg eller hakket persille.

Smag til med salt og peber.

 

Fyld lune pitabrød med salat, spirer og tunsalat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pitabrød med carpaccio og grønsagerKøb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er...
• Pitabrød med sprød krydret rødspættePita er det græske ord for flad. Pitabrød kommer fra Tyrkiet
• Pitabrød med carpaccio og grønsagerKøb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er...
• Pæretærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os