Logo

Pizza Bolognese 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pizza Bolognese 2

 

En enkel pizza som blot garneres med ost. En meget god måde at udnytte en rest italiensk kødsauce på. Hverdagsfest

• Mozzarellaost indeholder meget kalcium.

Forberedelse 25 min. Tilberedning 20 min. 8 Portioner

 

# Råvarer til Pizza Bolognese:

PIZZADEJ

4 dl hvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk salt

2 spsk olie

2 dl mælk

FYLD:

1 løg

1 spsk olie

700 g hakket oksekød

3 modne tomater

1 dl tomatpuré

1 spsk balsamvineddike

1 tsk blandede tørrede krydderurter

salt og peber

14 skiver mozzarellaost

 

* Fremgangsmåde:

1 Begynd med fyldet: pil og hak løget.

Opvarm olien på en pande.

Brun løg og kød, til det er godt brunt.

Hæld overflødigt fedt af panden.

 

2 Sæt ovnen på 200 °C.

Skær tomaterne i tern.

Kom tomater, tomatpuré, vineddike og urter ned til kødet.

Smag til med salt og peber. Lad det simre under låg i 20 min.

 

3 Dejen: bland mel, bagepulver og salt, bland det til en dej sammen med olie og mælk.

Rul dejen ud til to runde bunde, 25 cm i diameter og læg dem på en smurt bageplade.

 

4 Fordel fyldet på bundene og læg osten ovenpå.

Bag pizzaerne 20 min. i ovnen.

 

Tips & råd

 

Pizza Bolognese 2

Balsamvineddike hjælper med at løfte tomatsmagen frem.

Den bidrager også med lidt sødme uden at tilsætte kalorier.

 

Pizza Bolognese 2

Brug hvidløg hvis du vil. Hvidløg smager bedst hvis det hakkes.

Smagen er forskellig alt efter om det tilsættes først eller sidst i tilberedningen.

 

VARIATION: Prøv med soltørrede tomater i stedet for tomatpuré i saucen.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 295 = kJ 1239

Kulhydrat 4 g Protein 18 g Fedt 23 g (70%) Fibre 1 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CiabattaHer er de bedste italienske ciabattabrød du nogensinde har smagt. Italiensk brød når det...
• FiloneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vildgås stegtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Små farsbrød med svampe og grønkålssalatGiv fars brødet ekstra smag med bacon, svampe og timian, og bag dem i små hyggelige...
• Jordbærsalat og vanilleis-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!