Logo

Pizza med blomkålscreme - hurtigt og nemt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza med blomkålscreme - hurtigt og nemt


Har vi glemt tomatsaucen? Nej, blomkålscremen er cremet og lækker med god hvidløgssmag, og så bliver selv en hurtig pizza aldrig tør og kedelig.

4 personer. 20 minutter.

 

# Ingredienser

Blomkålscreme:

350 g blomkål i små buketter

150 g ricotta eller hytteost

2 fed hvidløg

3 spsk mælk

3 spsk olie

salt og peber

 

Pizza:

4 fladbrød eller tortillapandekager

20 sorte oliven

12 cherrytomater i skiver

100 g krydret pølse i skiver

2 spsk olie

1 bundt basilikum

 

* Tilberedning

1. Tænd ovnen på 220/205 °C varmluft.

 

2. Kom blomkålen i en kasserolle, og hæld kogende vand over.

Kog blomkålen i 5 min., til den er helt mør.

Hæld vandet fra, og kom den lune blomkål i en blender.

 

3. Blend blomkålen til en lind pure sammen med ricotta, hvidløg, olie og mælk.

Smag pureen til med salt og peber.

 

4. Fordel pureen på fladbrødene i et ensartet lag.

Kom resten af fyldet på, dryp med olie, og bag ”pizzaerne” i 7-10 min., til de er gyldne og sprøde i kanten.

 

5. Drys med basilikum, og server straks.

 

Tips: 

Prøv andre typer fyld, f.eks. god bacon, frisk mozzarella eller peberfrugt i skiver. Brug 100 g tør og smagfuld ost, fx gruyere i stedet for ricotta, så får cremen en mere markant ostesmag og konsistens.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?